• Árak

  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak
  Beszerelési szolgáltatásunkat országszerte rengetegen veszik igénybe, köszönhető kollégáink termék specifikus szaktudásának, valamint a gyors és pontos beszereléseiknek. A termékek élettartamát jelentősen befolyásolja, hogy ki és hogyan üzemeli be, például, ha feszül, és a mechanikus alkatrészek nem a tervezett pályán mozognak, hamar elkophatnak vagy nagyobb kárt is okozhatnak termékében. ezért is javasoljuk kollégáink segítségét.


  Tájékoztató jellegű beüzemelési díjszabás
  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak beszerelési ár (100.000 Ft érték alatti termékeknél). 17.500 Ft
  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak beszerelési ár (100.000-250.000 Ft érték közötti termékeknél). 33.000 Ft
  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak beszerelési ár (250.000-500.000 Ft érték közötti termékeknél). 47.000 Ft
  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak beszerelési ár (500.000 Ft érték fölötti termékeknél) .60.000 Ft
  A kerti házak, kerti tárolók esetében, a helyszín megfelelő kialakítása érdekében minden esetben kérjenek tájékoztatást az adott gyártó, forgalmazó, vagy szervizünk munkatársaitól a garanciális feltételek megtartása érdekében!
  -A helyszini előkészítésnél mindenképpen törekedni kell a sík és vízszintes talajkialakításra! Ellenkező esetben a termék vetemedhet!
  -A talaj szerkezetének (pl. beton, térkő járda lap) alkalmasnak kell lennie, a kerti tárolók rögzítéséhez. ( A termék csomagolása nem tartalmazza a rögzítéshez való anyagokat).
  Áraink bruttóban értendőek !
  Beszrelési ár meghatározásánál , a termékek bruttó fogyasztói árát vesszük figyelembe !

  Szolgáltatásaink feltüntetett árai nem tartalmazzák: A vásárolt termékek csomagjában nem található szerelvények, alkatrészek árát!

Feltöltés alatt!