HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Ne bízza bárkire ezt a feladatot

A helyszíni felmérés az egyik alapvető lépés minden olyan projekt esetében, ami az otthon vagy üzleti ingatlan javítását, átalakítását vagy felújítását célozza. Ez a szolgáltatás lehetőséget teremt az ügyfelek számára, hogy részletesen megismerjék az ingatlan állapotát, kihívásait és lehetőségeit, valamint hogy személyes kapcsolatot alakítsanak ki a szakemberekkel.

Először is, a helyszíni felmérés lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, hogy közvetlenül találkozzanak a szakemberekkel és megosszák velük elképzeléseiket, igényeiket és prioritásaikat. Ez segíti a szakembereket abban, hogy jobban megértsék az ügyfelek igényeit és elvárásait, és személyre szabott megoldásokat kínáljanak nekik.

Másodsorban, a helyszíni felmérés lehetőséget ad az ingatlan valós állapotának felmérésére és értékelésére. A szakemberek átvizsgálják az épület szerkezetét, az infrastruktúrát, a villamos és vízellátó rendszereket, és más fontos tényezőket, amelyek hatással lehetnek a tervezett projekt végrehajtására.

A helyszíni felmérés továbbá lehetőséget nyújt az ügyfeleknek azonnali visszajelzésre a tervezett munka költségeiről és időtartamáról. A szakemberek által nyújtott szakmai tanácsok és becslések segítenek az ügyfeleknek realisztikus elképzeléseket kialakítani a projekt végrehajtásával kapcsolatban.

Végül, a helyszíni felmérés lehetőséget ad az ügyfeleknek arra, hogy megerősítsék a bizalmukat a kiválasztott szolgáltatóval szemben. A szakemberek személyes jelenléte és szakértelme garantálja az ügyfelek számára, hogy képesek és hajlandóak megfelelni az elvárásaiknak, és hogy a projekt sikeresen megvalósuljon.

Összességében tehát a helyszíni felmérés egy olyan szolgáltatás, ami nélkülözhetetlen minden olyan ügyfél számára, aki szeretné biztosítani, hogy az ingatlanának bármilyen javítási vagy felújítási projektje hatékonyan és eredményesen valósuljon meg. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és tegyen az otthona vagy üzlete fejlődéséért és javulásáért egy profi szolgáltatás segítségével!

Miért válassz minket?

Sok éves tapasztalat

Több mint 20 éves tapasztalattal és több mint 1000 megbízással a hátunk mögött nyugodt szívvel bízhatod ránk otthonod felmérését egy munka előtt

Szakértelem

Csak olyan embereket alkalmazunk akiknek a munkájában mi is megbízunk, és a saját otthonunk felmérését is nyugodt szívvel bíznánk rájuk

Ügyfélközpontúság

Az ügyfél elégedettsége számunkra a legfontosabb, hisz végső soron Te leszel az, aki napi szinten használod azt a terméket amit mi építettünk be

A munka menete

A helyszíni felmérés folyamata során számos lépést hajtanak végre, amelyek segítik az ügyfeleket és a szakembereket az ingatlan állapotának és a tervezett projektek lehetőségeinek megértésében. Az alábbiakban részletezem a munkafolyamatot:

1. Kommunikáció és időpont egyeztetés:

Először is, kapcsolatba lépünk az ügyféllel, és megbeszéljük a helyszíni felmérés részleteit, valamint egyeztetünk egy megfelelő időpontot.

2. Szakemberek megérkezése:

A meghatározott időpontban a szakemberek megjelennek az ingatlanon, hogy elkezdjék a helyszíni felmérést. Általában építészek, mérnökök vagy más szakemberek végzik ezt a feladatot.

3. Ingatlan átvizsgálása:

A szakemberek alaposan átvizsgálják az ingatlan különböző részeit, beleértve az épület szerkezetét, a falakat, a padlót, a tetőt és az infrastruktúrát.

4. Konzultáció az ügyféllel:

A felmérés során folyamatosan kommunikálunk az ügyféllel, megosztva az észlelt problémákat és lehetőségeket, valamint válaszolva az esetleges kérdéseikre.

5. Szakértői tanácsadás és becslés:

A felmérés befejezésekor a szakemberek szakmai tanácsokat adnak és becsült költségeket szolgáltatnak a tervezett projekthez.

6. Dokumentáció és további lépések:

Végül dokumentáljuk az ingatlan állapotát és a felmérés eredményeit, majd megosztjuk az ügyféllel. Ezt követően megbeszéljük az esetleges további lépéseket és intézkedéseket a projekt végrehajtása érdekében.

Ez a helyszíni felmérés munkafolyamatának általános leírása, amely segít az ügyfeleknek és a szakembereknek egyaránt megérteni az ingatlan állapotát és a tervezett projektek lehetőségeit.

Vélemények

Számunkra az a siker, ha Ügyfeleink elégedettek, és ennek hangot is adnak

Nagyon elégedett vagyok a helyszíni felméréssel! A szakemberek nagyon alaposan átvizsgálták az ingatlant, és részletesen elmagyarázták nekem az összes lehetséges lehetőséget és javaslatot. Nagyon értékesnek találtam ezt a személyes konzultációt, és most sokkal jobban megértem az ingatlanom állapotát.

Kovács András

Budapest

Az ingatlanom felmérése során nagyon professzionális és barátságos volt a csapat. Meglepett, hogy mennyi apró részletre figyeltek oda, és hogy ennyire részletesen dokumentálták az állapotot. Nagyon hálás vagyok értük, hogy segítettek megtervezni a további lépéseket.

Tóth Edit

Debrecen

Az ügyfélszolgálat rendkívül segítőkész és rugalmas volt az időpont egyeztetésében, ami nagy könnyebbség volt számomra. A helyszíni felmérés során a szakemberek nagyon türelmesen válaszoltak minden kérdésemre, és megnyugtatóan tájékoztattak a tervezett projektekkel kapcsolatban. Összességében nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással!

Nagy Péter

Szeged

Az ingatlanom felmérése után úgy érzem, hogy sokkal jobban fel vagyok készülve a tervezett projektek végrehajtására. A szakemberek szakértelme és tapasztalata nagyon megnyugtató volt számomra, és most biztos vagyok benne, hogy jó kezekben vagyok. Nagyon köszönöm a segítséget!

Varga Anna

Székesfehérvár

Szolgáltatási területünk

Szolgáltatásaink kiterjednek az ország egész területére. Bárhol is legyen a helyszín, számíthat ránk. Rugalmas és megbízható szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy ügyfeleink az ország bármely pontján elérhessenek, és profi módon gondoskodjunk a helyszíni felmérésekről.

Legyen szó nagyvárosról vagy kisvárosról, mi mindenhol készen állunk a szolgáltatásra, hogy fürdőszobájuk a lehető legjobb minőségben kerülhessen kialakításra és üzembe helyezésre. Ügyfeleinknek garantáljuk, hogy profi csapatunk minden lépésben segítségükre lesz, és a legmagasabb szintű szakértelmet és minőséget kapják megrendeléseik teljesítése során.

A számaink magukért beszélnek

éves tapasztalat
0 +
Beépítés
0 +
Elégedett ügyfél
0 +
Kérdésed van?

GYIK

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked amiben csak tudunk. Itt összegyűjtöttünk néhány kérdést ami lehet Neked is segít

Előzetesen gyűjtsön össze minden olyan dokumentumot vagy információt az ingatlanról, amely segítheti a szakembereket a felmérés során, például tervrajzokat, korábbi javítások dokumentációit vagy tervezett változtatásokat.

Általában a helyszíni felmérés egy órától akár több óráig is tarthat, attól függően, hogy mekkora az ingatlan és milyen részletes információkat kell összegyűjteni. Az időpont egyeztetésekor kérje a pontos időtartamot, és készüljön fel arra, hogy rendelkezésre álljon az egész időszakban.

Előzetesen gondoskodjon arról, hogy az ingatlanhoz való könnyű hozzáférés biztosítva legyen, és távolítsa el az esetleges akadályokat, például járműveket az útról vagy a bejárat elől.

A szakemberek általában alaposan átvizsgálják az ingatlan különböző részeit, és rögzítik az esetleges problémákat vagy kihívásokat. Fontos figyelmet szentelni az épület szerkezetének, a vízvezetéknek, villamos hálózatnak és a tetőnek.

A helyszíni felmérés után kérjen visszaigazolást a szakemberektől a további lépésekről, és várja meg az ajánlatot vagy a dokumentációt az ingatlan állapotáról és a javasolt megoldásokról. Általában az eredményeket néhány napon belül elküldik Önnek.

Más kérdésed van?

HÍVJ MINKET ÉS KÉSZSÉGGEL SEGÍTÜNK!

Ha bármilyen kérdésed vagy problémád van, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. csapatunk készségesen áll rendelkezésre, hogy segítsünk megoldani bármilyen akadályt

Kiss András

Beépítő mester

+36306906974

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásunk kizárólag helyszíni felmérés után ad konkrét árajánlatot, mivel ingatlanonként és megrendelőnkként más feltételeknek kell megfelelnie.

A következő adatok megadásával segítheti az ajánlattételt:

  • Helyileg hol található az ingatlan?
  • Mekkora a kezelendő tér (négyzetméterben)?
  • Mikor lenne esedékes a helyszíni felmérés, illetve szerelés?
  • Van-e kinézett termék?