Tekintsd meg eddig beszerelt klímáinkat, és olvasd el hogyan csináljuk

Szeretnéd jobban érteni, mit csinálunk a klímaszerelés világában, és hogyan hozzuk el neked a legfrissebb, legzöldebb megoldásokat? Akkor jó helyen jársz! Az elmúlt időszakban rengeteg izgalmas projektben vettünk részt, ahol minden tudásunkat bevetettük, hogy a klíma ne csak hűtsön vagy fűtsön, hanem okosan, spórolósan is tegye mindezt. Most megosztunk veled pár kulisszatitkot arról, hogyan csináljuk.

Az okos klíma: több mint hűvös levegő

Gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha a klímád tudná, mikor kell bekapcsolnia, és mikor vehet egy kis szünetet? Nos, mi már megvalósítottuk ezt! Projekteink között voltak irodák, ahol az okos klímák pontosan érzékelik, hányan vannak a szobában, és ennek megfelelően szabályozzák a hőmérsékletet. Nem csak kényelmes, de a villanyszámládon is látni fogod a különbséget!

Otthon, édes otthon

Lakásoknál és családi házaknál a hangsúly azon volt, hogy mindenki magának szabályozhassa a saját kis birodalmában a hőmérsékletet. Bevezettük a napelemes klímákat is, amikkel még a nap erejét is hasznosítani tudod. Ez nem csak a pénztárcádnak jó hír, hanem a bolygónknak is!

Bevásárlóközpontok és üzletek: mindenki jól jár

A nagyobb létesítményeknél, mint pl. bevásárlóközpontok, az volt a cél, hogy mindenki – vásárló és dolgozó egyaránt – jól érezze magát. Itt olyan klímákat szereltünk, amik nem csak hűtenek vagy fűtenek, hanem a levegő minőségét is figyelik. Ráadásul az energiatakarékosság itt is nagy szó, szóval a fenntartási költségeken is tudtunk csökkenteni.

Miért fontos ez neked?

Talán kérdezed, miért kellene ez neked? Egyszerű: mert így nem csak jobban érezheted magad a bőrödben, de hosszú távon pénzt és energiát is spórolsz, miközben a környezetedre is vigyázol. Az általunk telepített klímák okosan, hatékonyan működnek, és pont úgy, ahogy neked a legjobb.

Te is szeretnél ilyet?

Ha te is szeretnél egy modern, energiatakarékos és okos klímarendszert, ami minden igényedet kielégíti, akkor keress minket bátran! Legyen szó egy kis lakásról, nagy irodáról vagy akár egy teljes üzlethálózatról, mi megtaláljuk a neked való megoldást. Fordulj hozzánk bizalommal, és tedd meg az első lépést egy hűvösebb, zöldebb jövő felé!

Felkeltettük érdeklődéset?

Vedd fel velünk a kapcsolatot