[vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column el_class=”text-center”]

Ajánlatkérés

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Szaunák infra-szaunák jacuzzik masszázsmedencék

A Triton Services fürdőszobai berendezések beszerelését, karbantartása, javítása mellett a Vásárlók extra igényeinek is meg szeretne felelni, így szolgáltatásait bővítette infraszaunák és bel- illetve kültéri jacuzzik, masszázsmedencék beüzemelésével, hibaelhárításával.

Szauna és jótékony hatásai:

Minden országban jellemző, hogy a szauna a magánházakban is terjedőben van, mert az emberek egyre inkább megengedhetik maguknak. Így otthon mindenki olyan szokásokat vehet fel, ami neki tetszik.

Rendszeres használatok szervezetünk megszabadul a felhalmozódott káros anyagoktól így beindul a természetes méregtelenítés, mivel a szauna hőt termel és bocsájt ki így testünk verejtékezni kezd, ezáltal pórusaink kitágulnak.

A számos kedvező hatás közül a legalapvetőbb az izzadás révén a bőr tisztulása és feszesebbé válása, valamint a szervezet keringési rendszerének frissítése, tornáztatása.

Immunrendszerünket erősíti, és jótékony hatással van bőrünkre látványos változást is elérhetünk súlyunk csökkenésében.

Javítja a vérkeringést, oldja a stresszt továbbá az izomláz enyhítésében is kellemes gyógymód.

Leghatékonyabban úgy érjük el a méregtelenítést, ha bőséges folyadékot fogyasztunk szaunázás közben, utána viszont szakemberek javasolják a hűvös vízzel való zuhanyzást.

Infra- szauna és jótékonyhatásai:

Régen tudjuk, hogy a meleg jótékony hatással van szervezetünkre, s betegség esetén a gyógykezelések elemeként is megjelenik. Erre az alapgondolatra támaszkodva japán és kínai gyógyászat kifejlesztette a fény és a hő energiájának kombinációját, az infraszaunát.

A szabad szemmel láthatatlan infra energia tulajdonképpen azonos a napsugárzás jótékony, meleget adó tartományával. Az infravörös energia az energiának egy olyan formája, amely a többi energiával ellentétben nem a levegőt használja fel közvetítő közegként. Ennek következtében az infrasugarak kevesebb, mint 20 %-ban melegítik csak fel a környező levegőt és több mint 80%-ban magát a testet. A mélyen fekvő szövetekben található nagy mennyiségű víz kiváló vezetőképességének köszönhetően az infrakabinban kibocsátott infravörös sugarak képesek egészen 4 cm mélyen a testbe hatolni. Ennél fogva pedig nem úgy működnek, mint egy, a bőrre tett meleg takaró.

Ez a mélyre ható sugárzás váltja ki a melegítő hatást az izomszövetekben és a belső szervekben. A test szívverés és a pulzusszám növekedésével reagál erre. Ennek a reakciónak a szívre gyakorolt hatása megegyezik egy kondicionáló edzés hatásaival. Orvosi kutatások bizonyítják, hogy az infraszauna használata edzi a szívet, mivel a test csökkenteni akarja a hőmérsékletét és ezért növeli a pulzusszámot. Ezzel egy időben a test aktiválja az összes rendelkezésre álló hűtőrendszerét, amelyek közül az izzadás az egyik legfontosabb.

Az infrakabin a kozmetikai és fitnesz szalonok kedvelt berendezése, mert hatása gyors és látványos. Működési elvéből adódóan rendkívül alkalmas a sportolók bemelegítésének előidézésére, megelőzhetők vele a sportsérülések. Ízületi és izomsérülések esetén rehabilitációs alkalmazása is elterjedt. Meghűlés vagy influenza esetén az infrakabin jelentősen gyorsíthatja a gyógyulást.

Általánosságban elmondható, hogy egészséges emberek korlátozás nélkül használhatják az infrakabint. Terhesség, magas vérnyomás, fertőző betegség vagy sebészeti beültetés esetén feltétlenül csak orvosa hozzájárulásával használja az infrakabint.

Jacuzzi és jótékonyhatásai:

Az egészségmegőrzés és a teljes pihenés modern eszköze a wellnes világában.

Éltető elemünk a víz ez által érintkezve vele tökéletes ellazulást biztosít a fáradt és legyengült szervezet számára.

Jacuzzinak számos jótékony hatásai világszerte ismertek hidromasszázs rendszerének köszönhetően a fúvókáin keresztül, masszírozza izmainkat ez által intenzívebb hatást gyakorol egész szervezetünkre.

Rendszeres használatával javítjuk a vérkeringést, emésztést.

Megszünteti a magas vérnyomást, fejfájást továbbá kiválóan alkalmazhatjuk mozgásszervi-ízületi és reumatikus fájdalmak csökkentésére is.

Sok gondot okoz a cellulitisz és egyéb bőrproblémák, amin segít a masszázsrendszer.

Pozitív hatással bír idegrendszerünkre illetve oldja a stresszt így kiegyensúlyozottabb és lelkileg is kipihentebbek lehetünk.

Már facebookon is elérhet minket forduljon bizalommal hozzánk![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]