• Árak

  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak
  Beszerelési szolgáltatásunkat országszerte rengetegen veszik igénybe, köszönhető kollégáink termék specifikus szaktudásának, valamint a gyors és pontos beszereléseiknek. A termékek élettartamát jelentősen befolyásolja, hogy ki és hogyan üzemeli be, például, ha feszül, és a mechanikus alkatrészek nem a tervezett pályán mozognak, hamar elkophatnak vagy nagyobb kárt is okozhatnak termékében. ezért is javasoljuk kollégáink segítségét.


  Tájékoztató jellegű beüzemelési díjszabás
  Kerti bútorok, beszerelési ár (100.000 Ft érték alatti termékeknél).35.000 Ft
  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak beszerelési ár (100.000-200 000 Ft érték közötti termékeknél).49.000 Ft
  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak beszerelési ár (200.000-500.000 Ft érték közötti termékeknél).59.000 Ft
  Kerti bútorok , kerti tárolók , kerti házak beszerelési ár (500.000 Ft érték fölötti termékeknél) .75.000 Ft
  A kerti házak, kerti tárolók esetében, a helyszín megfelelő kialakítása érdekében minden esetben kérjenek tájékoztatást az adott gyártó, forgalmazó, vagy szervizünk munkatársaitól a garanciális feltételek megtartása érdekében!
  -A helyszíni előkészítésnél mindenképpen törekedni kell a sík és vízszintes talajkialakításra! Ellenkező esetben a termék vetemedhet!
  -A talaj szerkezetének (pl. beton, térkő járda lap) alkalmasnak kell lennie, a kerti tárolók rögzítéséhez. ( A termék csomagolása nem tartalmazza a rögzítéshez való anyagokat).
  Áraink bruttóban értendőek !
  Beszerelési ár meghatározásánál , a termékek bruttó fogyasztói árát vesszük figyelembe !

  Szolgáltatásaink feltüntetett árai nem tartalmazzák: A vásárolt termékek csomagjában nem található szerelvények, alkatrészek árát!

Feltöltés alatt!