• Árak

  Tájékoztató jellegű beüzemelési díjszabás
  Zuhanyfülke ajtó , zuhanyfal , kádfal beüzemelési árak
  Zuhanyfal, kádfal beszerelés25 000 Ft-tól
  Hidromasszázs és gőz kádkabin beüzemelési árak
  Kádkabin beszerelés55 000 Ft-tól
  Gőzrendszerrel ellátott hidromasszázs kádkabin beszerelés65 000 Ft-tól
  Kád, hidromasszázs kád és több rendszeres hidromasszázs kád beüzemelési árak
  Kád beszerelés ( egyenes , sarok , aszimmetrikus )29 000 Ft-tól
  Hidromasszázs kád beszerelés42 000 Ft-tól

  Szolgáltatásaink feltüntetett árai nem tartalmazzák: A vásárolt termékek csomagjában nem található szerelvények, alkatrészek árát!

Hidromasszázskád gyártó és forgalmazó partnereink által, kiskereskedelmi ár alatti termékbeszerzés

Több évtizedes tapasztalattal, segítségnyújtás a termékek kiválasztásában.

 

Beépítés:

A kiválasztott termék házhoz szállítása, beszerelése (telepítése, beüzemelése):

 • elektromos és víz oldali szabvány szerinti bekötés
 • beállítása, rögzítése,
 • csatlakozások tömítések ellenőrzése, szükség estén javítása, cseréje.

 

Hidromasszázskádak beszerelési díja: 37000 Ft.-tól. (Az árat befolyásolja a termék típusa, szerelhetősége, és a helyszín kialakítása.)

 

Javítás:

 • hidromasszázskád elektromos berendezésinek javítása, cseréje.
 • masszázsfúvókák tisztítása, javítása, cseréje,
 • kádfelület polírozása
 • kádtest javítása megerősítése
 • masszázsrendszer teljes antibakteriális fertőtlenítése

 

Masszázsrendszerek bővítése, átalakítása :

 • Víz és levegő rendszerek összeépítése a már meglévővel.
 • További kiegészítők (fényterápiák, fűtések, lábazat, kapaszkodó) felhelyezése.

 

Miért válasszon masszázskádat?

A szervezet élénkítésére nem kell mindenféle csodaszert kipróbálnia, elég, ha fürdőszobája kényelmét élvezi. Ha igazi feltöltődésre vágyik egy hosszú nap után, s fürdőszobája méretei is lehetővé teszik, akkor Önnek a legmegfelelőbb választás a fürdőszobai berendezések közül: a masszázskád.A hidromasszázs rendszerek révén a masszázskádak maximális felfrissülést nyújtanak Önnek saját otthonában.A stressz, a rohanó életvitel megterheli szervezetünket. Fontos, hogy rendszeres lazítással egyensúlyba tudjuk tartani önmagunkat.

 

A masszázskádak, hidromasszázs rendszerek egyik legfontosabb pozitív tulajdonsága a relaxáció elősegítése. A test alapvetően kétféle funkció váltakozásában létezik: az egyik a folyamatos készenlét, éberség, amely a nap nagy részét képezi (közlekedés, munkavégzés, háztartási feladatok stb.), míg a másik funkció célja a test regenerálása, a testi-lelki ellazulás, amely nélkül az első funkciót nem tudjuk fenntartani. Ha e két tényező nincs egyensúlyban, tehát nem hagyunk időt testünk felfrissülésére, akkor ízületeink, izmaink belső szerveink vérkeringése romlik, így ezek károsodhatnak. A masszázskádak használata nagy jelentőséggel bír testünk regenerálódásának elősegítésében.

 

A fürdőzés oldja a stresszt, felfrissíti agyunkat, valamint csökkenti a belső feszültséget. A masszázskádak fúvókáiból a testre irányuló vízsugarak lazítják az izmokat, relaxációs hatást gyakorolnak szervezetünkre. A hidromasszázs rendszerrel ellátott kádak, zuhanykabinok ajálhatóak mozgásszervi, reumatikus illetve belgyógyászati panaszokra, a vérkeringési zavarok enyhítésére, visszerek megelőzésére./lásd Információk/Hidromasszázs rendszerek/

A forgalomban lévő kádak választéka folyamatosan bővül, kezdve az egyszemélyes, egyenes, rendszer nélküli kádaktól, a családi aszimmetrikus, íves vagy szív, pálmalevél alakzatot felvevő, hidromasszázs rendszerrel ellátott masszázskádakig. A kádak  akrylból vagy acéllemezből készülhetnek. A masszázskádakban található fúvókák száma is változhat aszerint, hogy a víz vagy a levegő fúvókák jótékony hatását kívánjuk leginkább igénybe venni. A kis és nagy kereskedésekben egyaránt találhatunk hangulatoldó aromaterápiás, érzékekre pozitívan ható színterápiás, a fúvókák elhelyezése és a befúvás erősségének függvényében kifejezetten izomlazító masszázskádakat is.

Márkafüggetlen szervizünk az ország bármely településén (Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Szolnok, Cegléd, Gyöngyös, Budapest, Székesfehérvár ,Siófok , Győr, Szombathely, Zalaegerszeg , Nagykanizsa, Szeged Baja  stb.) vállalják masszázskádak , beszerelését , beépítését, szerelését, javítását, fertőtlenítését, tisztítását!